Για την εταιρία μας

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ

Το γραφείο γνωριμιών Elegance”, ιδρύθηκε το 2003 και αποτελεί ένα ξεχωριστό γραφείο συνοικεσίων. Στα 7 χρόνια της λειτουργίας του, κατάφερε να βοηθήσει επιτυχώς στην αναζήτηση της ιδανικής συντρόφου όσους άνδρες απευθύνθηκαν σε μας.

Το γραφείο γνωριμιών Elegance” παρέχει μια ιδιαίτερη υπηρεσία, καθώς Σας προσφέρει τη δυνατότητα να γνωρίσετε γυναίκες από τη Ρωσία, την Ουκρανία, τη Λευκορωσία και τη Μολδαβία που διαμένουν ήδη στην Ελλάδα, ενώ εάν η αναζήτησή σας ξεπερνά τα σύνορα της χώρας, παρέχουμε τη δυνατότητα, υπεύθυνα και εγγυημένα, να έρθετε σε επαφή με γυναίκες της Ρωσίας και της Ουκρανίας, συνεργαζόμενοι πάντα με αντίστοιχα γραφεία συνοικεσίων των χωρών αυτών.
Προσφέρουμε τις πιο ολοκληρωμένες λύσεις ακόμα και για τους πλέον απαιτητικούς πελάτες μας. Δεν είναι απαραίτητο να είστε πλούσιος, όμορφος, διάσημος ή τυχερός για να παντρευτείτε μια όμορφη και αφοσιωμένη γυναίκα. Αρκεί να έρθετε το γραφείο μας και θα γνωρίσετε τις πιο όμορφες γυναίκες του κόσμου! Εδώ, θα έχετε τη δυνατότητα να μας εξηγήσετε τι ακριβώς ζητάτε, να μας πείτε για τις προτιμήσεις Σας, να δείτε και  να επιλέξετε από το πλούσιο υλικό με φωτογραφίες των γυναικών που ενδιαφέρονται για γνωριμία και ψάχνουν, όπως και Εσείς, έναν ξεχωριστό άνθρωπο.

Τα υψηλά στάνταρ εξυπηρέτησης και φροντίδας των πελατών μας είναι ένα από τα προνόμια του γραφείου γνωριμιών Elegance”.

Κάθε χρόνο χιλιάδες γυναίκες, που ονειρεύονται να βρουν το σύντροφο της ζωής τους, απευθύνονται σε γραφεία συνοικεσίων. Η εμφάνιση και η ανάπτυξη του Διαδικτύου έχουν κάνει πολύ πιο εύκολες τις επαφές των πολιτών διαφόρων χωρών.

Έτσι και εμείς έχουμε δημιουργήσει μια διεθνή ιστοσελίδα www.elegancegr.gr, χάρη στην οποία οι πελάτες μας μπορούν να γνωρίσουν τον υποψήφιο / την υποψήφια σύντροφο της ζωής τους.

 

Αρχή του γραφείου μας είναι η υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών.

Υπάρχουν πολλές γυναίκες και πολλοί άνδρες στην Ελλάδα που βρήκαν τον άνθρωπό τους με τη βοήθεια του γραφείου μας. Εγγυόμαστε το απόρρητο της αλληλογραφίας, βοηθάμε στην οργάνωση ταξιδιών για γνωριμία στο εξωτερικό.

Επισκεφτείτε μας!  Θα χαρούμε πoλύ να Σας δούμε στο γραφείο μας!

Παρακαλούμε, επικοινωνήστε μαζί μας:

Διεύθυνση: οδός Πατησίων, 4 , 8-ος όροφος, γραφείο 9,  Αθήνα
Τηλέφωνα: 210 – 3814782,   6972720832
Ωρες λειτοργίας: Δευ.-Παρ. 11-00 – 19-00     Σαβ. – με ραντεβού
skype: artiou1
web site: www.elegancegr.gr

Comments are closed.

Παραδείγματα
Age 30
Name
Weight: 85
Height: 172
Eyes: Gray-blue
Hair: Light brown
Marital status: Never Married